Δειγματισμός Χειμώνας FW20/21

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας site www.newcollege.gr

Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει τη νέα ανανεωμένη δικτυακή της τοποθεσία , η οποία παρουσιάζει τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε στην αγορά.

Το site είναι φιλικό σε κινητά και ταμπλέτες , ώστε να μπορεί εύκολα ο χρήστης να περιηγηθεί στις ενότητες.

Η εταιρία μας διαθέτει πλέον επίσημους λογαριασμούς σε:

  • Facebook:@newcollegekollis
  • instagram:@newcollegekollis

Καλούμε λοιπόν όλους εσάς τους συνεργάτες -  πελάτες ,φίλους - να μεγαλώσουν την οικογένεια μας  στα social media  και να καταστήσουν την εταιρία μας όσο πιο δραστήρια γίνεται!

Δείχνοντας με όποιον τρόπο είναι διατεθειμένος ο καθένας (like, share, comment) το ενδιαφέρον του , ο κόσμος του διαδικτύου θα γνωρίσει καλύτερα την εταιρία , τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας , αλλά και το κλίμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που κυριαρχεί σε αυτήν.

Σε κάθε δραστηριότητα σας λοιπόν μην ξεχνάτε και το hastag μας #newcollegekollis.

Ακόμη, κάνοντας εγγραφή στο newsletters μας , θα κερδίσετε μοναδικά προνόμια, καθώς θα μαθαίνετε πρώτοι ποια είναι τα μοντέρνα ρούχα κάθε εποχής και κυρίως :

  • Θα μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας
  • Προλαβαίνετε τις προσφορές μας
  • Ενημερώνεστε για τους διαγωνισμούς μας

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την 3 Φεβρουαρίου 2020 αρχίζουν οι δειγματισμοί για την σαιζόν ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ- ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020-21.  Στην νέα μας αυτή συλλογή  δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στον συγκερασμό ΑΡΙΣΤΗΣ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  και ΦΘΗΝΗΣ  ΤΙΜΗΣ  ώστε να μπορέσουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο στην εμπορικότερη τιμή της αγοράς.

Μετά τιμής

Για την ΚΟΛΛΗΣ Α.Ε.