Εταιρικό Προφίλ

H ΚΟΛΛΗΣ Α.Ε είναι μια εταιρία σε συνεχή ανάπτυξη. Η προτεραιότητα στην ποιότητα και στις ανάγκες των πελατών είναι το στοίχημα που μας έχει οδηγήσει στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας. Με στόχο και όραμα, η εταιρία ΚΟΛΛΗΣ ΑΕ παραμένει στην κορυφή του ανταγωνισμού για περισσότερο από 34 χρόνια δίνοντας το δικό της στίγμα στον χώρο της παιδικής μόδας. Μια εταιρία με ρυθμό στρατηγικής εξέλιξης που τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τον διεθνής στίβο.

Η εταιρία ΚΟΛΛΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 και εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τμ όπου στεγάζει τις λειτουργικές και εμπορικές της δραστηριότητες. Τις εγκαταστάσεις τις συμπληρώνει ένας σύγχρονος λειτουργικός χώρος παράγωγης, αποθήκευσης, διανομής και διακίνησης των προϊόντων. Η εταιρία απασχολεί 15 εξειδικευμένα άτομα που στελεχώνουν όλα τα τμήματα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του σχεδιασμού, της παραγωγής και της εμπορικής διάθεσης.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και εξάπλωση των προϊόντων μας καλύπτοντας ένα τεράστιο δίκτυο διανομής και συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 350 καταστήματα.

Προοπτικές και ανάπτυξη

  • Περαιτέρω ισχυροποίηση των δικτύων διανομής καθώς ποσοτική και
    ποιοτική αναβάθμιση των σημείων πώλησης εντός και εκτός Ελλάδος.
  • Ανάπτυξη μεριδίων αγοράς καταναλωτών.
  • Ανάπτυξη τοποθέτησης προϊόντων.

Στοιχεία Εταιρίας

ΚΟΛΛΗΣ- ΕΤΟΙΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ -Α.Ε. 
ΑΡ. ΓΕΜΗ 38062305000
1ο  ΧΙΛ.ΣΤΡΟΦΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 
ΤΚ 56430
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ